29 Oct 2019

Då vår orderingång​ fortsatt har varit god under lång tid så söker vi nu en till medarbetare. Vi söker i första hand en CAD/REVIT ritare alternativt en projektledare, men då vi har stora variationer i våra uppdrag och alla medarbetare har områden som de specialiserar sig inom så kan tjänsten delvis skräddarsys till det område du har intresse att specialisera dig inom.

Tag kontakt med Tommy Saarinen för att diskuterade din framtid med oss.

30 Jun 2018

Byggkontroll har nu flyttat tillbaks till det kontor som vi hade tidigare, då vi blir flera anställda så var det en nödvändighet då kontoret på Snickerivägen inte räckte till längre. Vi är nu 6st på kontoret och söker som bäst efter en till.

Nygammal adress är nu: Klintvägen 14 C 11, AX-22100 Mariehamn, Åland

24 May 2018

Då vår orderingång​ fortsatt har varit god under lång tid så söker vi nu en till medarbetare. Vi söker i första hand en CAD/REVIT ritare, men då vi har stora variationer i våra uppdrag och alla medarbetare har områden som de specialiserar sig inom så kan tjänsten delvis skräddarsys till det område du har intresse att specialisera dig inom.

Tag kontakt med Tommy Saarinen för att diskuterade din framtid med oss.

5 Mar 2018

Från och med idag har vi fått förstärkning på kontoret då Roger Enström har anslutit sig till oss. Roger kommer i första hand att förstärka vår sida på utredningar och besiktningar. 

20 Dec 2017

Nu utför vi även kompletta fukmätningar/undersökningar. 

Robin har gått kurs och skrivit slutprov med SBR Byggingenjörerna i Sverige och är nu godkänd att utföra fuktmätningar enligt deras principer. Vi har utrustning för att utföra dessa mätningar i princip alla förekommande material.

11 Dec 2017

Då vår orderingång​ har varit god under lång tid så söker vi nu en till medarbetare. Vi har stora variationer i våra uppdrag och alla medarbetare har områden som de specialiserar sig inom, så tjänsten kan delvis skräddarsys till det område du har intresse att specialisera dig inom.

Tag kontakt med Tommy Saarinen för att diskuterade din framtid med oss.

5 Jul 2017

Till slut har även vi hittat Facebook och börjat på en liten trevare till sociala uppdateringar. Vi kommer att försöka hålla Facebook sidan lite oftare uppdaterad än hemsidan.

Välkommen och besöka oss på Facebook.

https://www.facebook.com/byggkontroll/

4 Jul 2017

Efter att en tid med problem gällande hemsidan så har vi idag lanserat en ny hemsida på nytt webbhotell

Please reload

RECENT POSTS

June 30, 2018

December 20, 2017

Please reload

 

ARCHIVE POSTS

Please reload

 
 

KONTAKTUPPGIFTER

Tel: +358 18 13787/13900

E-post: tommy.byggkontroll@gmail.com

Klintvägen 14 C 11

AX-22100 Mariehamn

Åland, Finland

© 2018, BYGGKONTROLL AB

KONTAKTA OSS